top of page
CT Artikler  I  Verdt å lese

Håndteringen av koronakrisen


EPSI Rating har i dag publisert resultatene fra en ny måling som gir tilbakemelding på hvor tilfredse vi er med håndteringen av koronakrisen. Her får myndighetene, helsevesenet og andre tjenesteleverandører klare tilbakemeldinger fra oss nordmenn om hvordan de har håndtert situasjonen, og hvordan utviklingen har vært i perioden mars til mai.

Våre nye helter

Helsevesenet og dagligvarebransjen får fremdeles gode tilbakemeldinger på hvordan de har håndtert den utfordrende konronakrisen. I så måte er butikkansatte og helsepersonell blitt våre nye helter. Myndighetene og Regjeringen har hatt størst fremgang siden målingen i mars. Les mer om detaljene i studien her:

Abonnér på innsikt og viten

For kun 500 kroner per måned vil du motta nyttig innsikt og viten, rapporter, analyser, artikler, podcaster og mye annet som vil være til hjelp i din travle og krevende hverdag. Det er ikke noe å nøle på. Tegn et abonnement i dag!

39 views

Recent Posts

See All

Ny rapport: Trender fra kundeservice i utlandet

Ny rapport fra CustomerTrends! Hva skjer av trender innen kundeservice i utlandet? Vi har samlet informasjon, og presenterer denne i vår nye rapport. Alle være abonnenter har tilgang til rapporten ved

Comments


bottom of page