top of page
CT Om oss  I  Kontaktinformasjon

Dette er CustomerTrends

CustomerTrends AS er et konsulenthus som jobber med viten og innsikt innenfor område kunde, og kundeservice på tvers av alle bransjer. Som setter fokus og søkelys på spørsmål og utfordringer som toppledere og ledere av serviceorganisasjoner har i dag med formål å vite mer om hvordan fremtidens kundeservice blir.

IMG_7000_edited.jpg

Steinar B. Christensen

Daglig Leder

  • LinkedIn
1697450564768_edited.jpg

Edvard Sævild Ree

Analytiker

  • LinkedIn
1685972729058_edited.jpg

Ida Amalea Furseth

Journalist

  • LinkedIn
1690121715265 (1).jpeg

Borge Skurtveit

Analytiker

  • LinkedIn
IMG_6946_edited.jpg

Bjarte Lyssand

Co-founder

  • LinkedIn
hansolavendelig.png

Hans Olav Bakås

Co-founder

  • LinkedIn
Team

Initiativtakere og styremedlemmer

IMG_7000_edited.jpg

Steinar B Christensen
steinar.christensen@customertrends.no 
Tlf: 957 05 514

  • LinkedIn

Min operative erfaring fra ledelse og drift av kundesentre har jeg fra BKK og Fjordkraft. I denne perioden var jeg også en av initiativtakerne til etableringen av Bergen Kundeserviceforum, og har vært prosjektleder for Kundeservicedagene i Bergen fra første konferanse.

 

Som rådgiver og konsulent har jeg i en årrekke jobbet med utfordringer knyttet til strategi, marked, ledelse, kundeservice og digitalisering. Mange bedrifter og virksomheter står overfor store utfordringer, men også utrolig spennende muligheter i tiden som kommer.

 

Fornøyde kunder og brukere vil bli enda viktigere jo tøffere konkurransesituasjonen blir. Service og gode kundeopplevelser er ikke lenger bare viktig for de som jobber i kundeservice. Det er viktig for alle som jobber i bedriften, og toppledelsen bør ha kunder og deres opplevelser i samspill og interaksjon med bedriften som punkt i sine ledermøter. Fornøyde kunder er en forutsetning for å lykkes over tid.

 

Mitt mantra er derfor at "de som har og får flest fans, de vinner til slutt".

IMG_6946_edited.jpg

Bjarte Lyssand

bjarte.lyssand@customertrends.no

Tlf: 958 32 596

  • LinkedIn
hansolavendelig.png

Hans Olav Bakås
hans.olav.bakas@customertrends.no
Tlf: 908 92 853

Mitt forhold til kundeservice startet med en interesse for ledelse, og jeg kan ikke tenke meg noe mer utfordrende enn å arbeide som leder i en kundeserviceorganisasjon.

 

Menneskene og energien i en kundeserviceorganisasjon fasinerer meg sterkt, og de umiddelbare og kontinuerlige tilbakemeldingene fra driften gjør jobben svært spennende. Derfor har jeg solid erfaring som leder av kundeserviceorganisasjoner i Norden.

 

Jeg brenner for å utvikle prosesser som gjør det enkelt å være kunde, og jeg tror på en fremtid hvor arbeidsfordelingen mellom maskin og menneske vil gjøre kundeservice bedre og mer spennende.» 

  • LinkedIn

Det å lede et teknologiselskap som jobber på tvers av kunder i flere bransjen gir godt innblikk i digitaliseringen som nå pågår. Med erfaring fra bl.a å bygge «fremtidens kundeservice» gjennom mange år i ledende nordisk selskap har jeg fått mye spennende kunnskap og innsikt når det gjelder kunde og prosesser.

 

Det å jobbe kundesentrisk i endringsfasen er svært interessant. Det å utvikle kundesentre fra serviceorganisasjoner til salgsorganisasjoner, og fra transaksjonssenter til relasjonssenter er spennende, og det å jobbe med den analoge til digitale kundereisen er opplevelse. Mye handler om innsikt og det å forstå prosesser og trender, og samhandle både operativt og strategisk på helt andre måter enn tidligere.

 

Jeg pleier å si «spillet er snudd», før støttet teknologien oss, nå skal vi støtte teknologien.

Kontakt oss

Takk for din interesse.

bottom of page

CT ChatBot (beta)

online

Hei, jeg er Customer Trends chatbot! Jeg kan tidvis svare feil og kan ikke tilby bindende tilbud på vegne av Customer Trends. Imidlertid skal jeg gjøre mitt beste for å gi deg svar på det du skulle lure på. Hva kan jeg hjelpe deg med i dag?