top of page
CT Artikler  I  Verdt å lese

Kunden er konge!

Updated: Mar 14, 2021


Rune Bertelsen har over 20 års erfaringer med kundesenter ledelse. I dag er Rune adm.direktør/CEO for SpareBank 1 Kundesenter AS, som er et felles kundesenter for SpareBank 1 alliansen.


Vi er stolte av å ha Rune med i vårt Advisory Board, med sitt ekte og positive engasjement, og ikke minst sin verdifulle kompetanse som leder innen kundeservice.


«Jeg jobber hver dag for at vi skal bli et begeistret kundesenter som er kjent for høy kompetanse og god kvalitet. Vi skal være en innovativ og god arbeidsplass.»


Rune er genuint opptatt av at alle trives på jobb. At alle ansatte er engasjerte, stolte av jobben sin og det de leverer hver dag.


Som en tidligere banksjef kollega sa til meg en gang. «Trivsel bak skranken gir høy trivsel fremfor skranken» - det er sant.


Rune fortsetter:


«Vi har et klart mål om å få Begeistrede kunder, ambassadører – «fans». Da kjøper kundene mer og de blir lengre hos oss. Men de krever å bli behandlet med god service.»


Runes mantra: Kunden er Konge!
93 views

Recent Posts

See All

Ny rapport: Trender fra kundeservice i utlandet

Ny rapport fra CustomerTrends! Hva skjer av trender innen kundeservice i utlandet? Vi har samlet informasjon, og presenterer denne i vår nye rapport. Alle være abonnenter har tilgang til rapporten ved

Opmerkingen


bottom of page