• Steinar B. Christensen

Lederskap i fremtidens kundeservice


Å være leder av et moderne kontaktsenter er mer krevende enn noen gang. Det er mange forventninger til rollen innenfor tradisjonelt lederskap, og i tillegg økte krav til forretningsforsåelse i et digitaliseringsperspektiv. Man må også være i stand til å håndtere uventede og kritiske hendelser på en god måte. Dette er Covid19 er aktuelt eksempel på.


Tove Skarsheim er kundeservicedirektør i IF, og er vår podcast gjest denne uken. Hun er en markant og tydelig kundeserviceleder, og har blant annet vunnet pris som Årets Kundeserviceleder. Podcasten tar opp sentrale tema som ledelse, motivasjon og kommunikasjon, og er tilgjengelig for våre abonnenter onsdag 16.september kl 09:00. Hele artikkelen om lederskap i fremtidens kundeservice er også tilgjengelig for de som abonnerer hos oss. Det er bare å logge seg inn og lese.


Tegn et abonnement og hold deg oppdatert

Som abonnent hos CustomerTrends vil du jevnlig motta nyttig innsikt og viten om kundeservice i form av rapporter, analyser, artikler, podcaster og mye annet. Dette er en effektiv måte å holde deg oppdatert på i din travle og krevende hverdag. Det er ikke noe å nøle på. Tegn et abonnement i dag!

https://www.customertrends.no/abonnement

30 views
Vi ønsker å høre fra deg

En hyggelig og uforpliktende prat med oss kan bli din beste investering noensinne. 

Fremtidsscenarier og analyser innen kundeservice

CustomerTrends
co/ Media City Bergen
Mediekuben
Lars Hilles gate 30
5008 BERGEN

  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle

© 2020 by CustomerTrends AS          Personvernerklæring