top of page
CT Artikler  I  Verdt å lese

Vi deler erfaring om kundeservice!


Vi har allerede snakket med, og intervjuet, over 30 personer som brenner for kundeservice. Som abonnent hos oss får du tilgang til en rekke podcaster allerede i dag, og du vil få tilgang nye interessante - og lærerike - samtaler med jevne mellomrom fremover. På bildet over ser du noen av de vi allerede har snakket med.

Forrige uke snakket Bjarte med direktør for NAV Kontaktsenter, Jørn Torbergsen. Det blir ukens podcast for våre abonnenter.

Abonnér på innsikt og viten

For kun 500 kroner per måned vil du motta nyttig innsikt og viten, rapporter, analyser, artikler, podcaster og mye annet som vil være til hjelp i din travle og krevende hverdag. Det er ikke noe å nøle på. Tegn et abonnement i dag!


405 views

Recent Posts

See All

Ny rapport: Trender fra kundeservice i utlandet

Ny rapport fra CustomerTrends! Hva skjer av trender innen kundeservice i utlandet? Vi har samlet informasjon, og presenterer denne i vår nye rapport. Alle være abonnenter har tilgang til rapporten ved

bottom of page

CT ChatBot (beta)

online

Hei, jeg er Customer Trends chatbot! Jeg kan tidvis svare feil, men jeg gjør mitt beste for å gi deg svar på det du skulle lure på. Hva kan jeg hjelpe deg med i dag?